Laissez Faire
Reserveren
Cadeaubon

VALENTIJNMENU


STARTERS

- crispy cup met Oud Brugge kaas & kippenlever

- Patatas bravas met pittige tomaat & chorizo

 

ZEEBAARS

koolrabi - Granny Smith - curry - ceviche

 

ZEEUWSE MOSSELEN

gerookte paling - aardpeer - thom kha kai

 

GANZENLEVER

kweepeer - rode biet - Nashipeer

 

ENTRECOTE "HOLSTEIN RUND"

klassiek - pommes pont-neuf - béarnaise

 

RIJSTPAP

framboos - rabarber - rozen

 

 

kleine menu 65€ pp

medium menu 80€ pp (+ mosselen)

grote menu 98€ pp (+ ganzenlever)

 

Op Valentijnsdag 14 februari serveren we enkel de menu.

Over de middag kan dit  in 4, 5 of 6 gangen.

's Avonds wordt de 5 of 6 gangen menu geserveerd.

 


Eindejaar@Laissez-Faire