Menu
Voorgerecht 1
tartaar v ZEEBAARS
pickels - yoghurt - citrus
Catch of the day
CATCH of the DAY
boerenkool - garnaaltjes
Voorgerecht 3
FOIE GRAS
gebakken - cacao - Boskoopappel
Hoofdgerecht
DUIF
pastinaak - morieltjes
Kaas
Kaasbord geselecteerd door Caroline Zwartjes
Dessert
SNICKER
à la Laissez-Faire
3 gangenmenu aan 43 euro pp + 17 euro met passende wijnen
Niet op zaterdagavond en op feestdagen
-> Niet beschikbaar tijdens Valentijnweek!
4 gangenmenu aan 55 euro pp + 24 euro met passende wijnen
5 gangenmenu aan 69 euro pp + 30 euro met passende wijnen
6 gangenmenu aan 80 euro pp + 37 euro met passende wijnen
Lunch - €28
Voorgerecht
Tartaar Zeebaars
rammenas - komkommer
Hoofdgerecht
Belgisch rund uit Sanktvith
krielaardappel - baby sla
Maandag- donderdag- en vrijdagmiddag
U kan de lunch uitbreiden met extra voorgerecht (+12€) of dessert (+10€)
Koffie met huisgemaakte mignardises aan 5€ pp
Losse Gerechten
Voorgerecht 1
Uit het Menu €19
Catch of the day
€20
in hoofdgerecht 32€
Voorgerecht 3
Uit het Menu €24
Hoofdgerecht
Uit het Menu €35